AR ODONTOLOGIJOS KLINIKOJE REIKALINGAS GALIMYBIŲ PASAS? - UAB Miesto klinika
991
post-template-default,single,single-post,postid-991,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,qode-news-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.4,qode-theme-starflix,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

AR ODONTOLOGIJOS KLINIKOJE REIKALINGAS GALIMYBIŲ PASAS?

Ar reikia galimybių paso gydantis dantis?

AR ODONTOLOGIJOS KLINIKOJE REIKALINGAS GALIMYBIŲ PASAS?

VIS DAR TĘSIANTIS ĮTEMPTAI COVID19 SITUACIJAI ŠALYJE, NE VIENAM IŠ MŪSŲ IŠKYLA KLAUSIMAS – AR PAS ODONTOLOGĄ GALĖSIME LANKYTIS NETURINT GALIMYBIŲ PASO??
Patikiname: Remiantis LR Sveikatos apsaugos ministro 2021 m. rugpjūčio 13 d. sprendimu NR. V-1864 ir jo suvestine redakcija nuo 2021-10-22, sveikatos priežiūros paslaugas teikiančiose įstaigose, PACIENTAMS GALIMYBIŲ PASO NEREIKĖS. TAI REIŠKIA, KAD PAS ODONTOLOGĄ GALĖS LANKYTIS VISI, KURIEMS REIKALINGA PAGALBA. Galėsime priimti visus nekarščiuojančius, nesergančius pacientus.
Jeigu yra poreikis susigydyti, susiprotezuoti dantis – rekomenduojame nedelsti bei atlikti tai dabar, tokiu būdu išvengiant rimtesnių komplikacijų ir sudėtingesnio bei brangesnio dantų gydymo vėliau.
ℹ️ Primename: MIESTO KLINIKA laikosi visų įstatymų reglamentuotų saugumo reikalavimų, apsisaugoti nuo COVID19 plitimo. Atvykę Jūs galite jaustis ramūs ir saugūs. Plačiau apie PACIENTŲ PRIĖMIMO TVARKĄ: bit.ly/2YFqMpx
Jei Jums kyla neaiškumų – ATVYKITE ARBA PASKAMBINKITE Į MIESTO KLINIKĄ – mūsų specialistai suteiks Jums smulkią informaciją.

 

 

KVIEČIAME REGISTRUOTIS KONSULTACIJAI PAS ODONTOLOGĄ JAU DABAR:

+370633 30066 NAUJOJI AKMENĖ

+370625 11711 KURŠĖNAI

www.mkodontologija.lt/registracija/