Dirbame su patikimais ir populiariausiais pasaulyje - "OSSTEM” firmos implantais -
1160
post-template-default,single,single-post,postid-1160,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,qode-news-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.4,qode-theme-starflix,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Dirbame su patikimais ir populiariausiais pasaulyje – „OSSTEM” firmos implantais

Kokybiški Osstem implantai - Miesto klinikoje

Dirbame su patikimais ir populiariausiais pasaulyje – „OSSTEM” firmos implantais

Odontologijos centre MIESTO KLINIKA, dirba iš Kauno atvykstantis specialistas – implantuojantis gyd. odontologas, A. Varoneckas. Savo srities specialistas –  dalinasi patirtimi ir bendradarbiaudamas su protezuojančiomis ant implantų gydytojomis, tobulina bei atkuria pacientų šypsenas.

A. Varoneckas rekomenduoja itin kokybiškus, bei pacientų lūkeščius pateisinusius – „OSSTEM” firmos implantus:

  • Oficialu ir patvirtinta – „OSSTEM” yra pripažinti populiariausiais dantų implantais pasaulyje. Tai reiškia, kad šiuos dantų implantus kaip prioritetą renkasi viso pasaulio odontologai. „OSSTEM” dantų implantai sėkmingai naudojami daugiau nei 80 pasaulio šalių!

 

  • Naujos kartos OSSTEM implantų paviršiai (Osstem SOI) – sukurti taikant modernias technologijas. Tai įtakoja 35% greitesnį dantų implanto prigijimo laiką, lyginant su kitais rinkoje esančiais implantais.

 

  • Patentuota ir unikali technologija – osteoblastinės ląstelės greičiau juda link implanto, skatindamos naujo kaulo formavimąsi.

 

  • Taip pat juntamas mažesnis pooperacinis skausmas, o dvigubas UV apdirbimas – prailgina implanto gyvavimo laiką.

 

  • Įrodyta, jog OSSTEM pasižymi aukštesniu prigijimo rodikliu, lyginant su kitais rinkoje esančiais implantais (daugiau informacijos apie šiuos implantus rasite oficialioje jų svetainėje: https://www.osstem.lt/)

 

Paskambinkite ir užsiregistruokite konsultacijai dėl implantacijos ar protezavimo ant implantų. Mūsų specialistai sudarys Jums gydymo planą bei maloniai atsakys į visus Jums kylančius klausimus.

 

+370633 30066 NAUJOJI AKMENĖ

+370625 11711 KURŠĖNAI

www.mkodontologija.lt/registracija/